Over S2P & More

Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in Source-to-Pay processen. We geloven dat de ontwikkeling in ons vakgebied sneller kan.

Alleen door samenwerking kunnen we de vooruitgang versnellen. We zijn volledig gespecialiseerd in Source-to-Pay; wij doen niets anders! Bovendien zijn we onafhankelijk van software leveranciers.

Als coöperatie zit samenwerken in ons bloed

Wij zijn een samenwerking van Source-to-Pay specialisten opgericht door: Ewald, Derek en Robert-Jan. Als onafhankelijke S2P-consultants kwamen we elkaar regelmatig tegen in het werkveld. Al snel kwamen we erachter dat we een gezamenlijke visie hebben op het vakgebied Source-to-Pay: we vinden dat de daadwerkelijke vooruitgang in Nederland sneller kan, willen hier een actieve bijdrage aan leveren en een platform bieden waar professionals kunnen leren van elkaar.

S2P & More...
  • ... versnelt de ontwikkeling.
  • ... verbindt de professionals.
  • ... verspreidt kennis.
  • ... verbetert het gebruik van S2P-software.
Overleg je graag de mogelijkheden met ons aan tafel, dan ben je uiteraard van harte welkom om ons te benaderen.

Van kennisnetwerk naar adviesbureau in S2P-processen

2017

In 2017 zijn we gestart met het kennisnetwerk. We hebben verbinding gelegd tussen tientallen S2P-specialisten in Nederland onder andere door het organiseren van kennisevents.

2019

Om verder invulling te geven aan onze visie hebben we in 2019 onze dienstverlening uitgebreid en hebben we P2P & Verder Coöperatie U.A. opgericht. We beschikken over een breed netwerk van S2P-specialisten werkzaam als zelfstandige, bij consultancybureaus en bij organisaties in de profit en non-profit sector.

In ons netwerk vind je Inkopers, Financials, Projectleiders, Adviseurs en technische specialisten. Ieder met zijn eigen expertise binnen het Source-to-Pay vakgebied.

2024

P2P & Verder gaat door met een nieuwe naam: S2P & More.

Deskundig

Ons team

Ontmoet ons ervaren en gespecialiseerde team

Derek Hooyman
S2P Projectleider
Robert-Jan Meeks
S2P Projectleider
Ewald Schaap
S2P Specialist
Vikas Kanhaisingh
S2P Consultant
Esmee Segond von Banchet
S2P Consultant
Tom Bastiaansen
S2P Consultant
FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Een goed ingericht S2P-proces levert jou en je organisatie veel op. Ongeacht de grootte van je organisatie kan het je veel tijd én geld besparen. Wil je zeker weten of een Source-to-Pay project goed bij jouw organisatie past? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Wij adviseren onafhankelijk en met brede kennis in het Source-to-Pay vakgebied. Onze ervaren consultants en projectleiders begeleiden Source-to-Pay projecten in verschillende branches. Met deze projecten voeren we verbeteringen door in het proces van bestellen tot betalen. Met onze expertise helpen we jouw organisatie door iedere fase van het project. Zo ervaar jij een soepel verloop.

Onze aanpak is op maat gemaakt. We stemmen het af op jouw behoeften, want we vinden het belangrijk om de organisatie zo goed mogelijk te begeleiden. Dit doen we door te analyseren wat jouw organisatie nodig heeft voor een geoptimaliseerd Source-to-Pay proces. Meer lezen over onze aanpak? Bekijk dan de dienstenpagina.

Een Source-to-Pay project kan een boost geven aan jouw inkoopambities. Een goed functionerend proces kan een toegevoegde strategische waarde zijn binnen jouw organisatie. Het geeft grip op en inzicht in je inkoopproces. Ook zorgt het voor een efficiënte en compliant bedrijfsvoering. Benieuwd wat het voor jouw organisatie op kan leveren? Neem contact met ons op.

Source-to-Pay is de gehele scope van inkoop tot betalen. Een soepel SP2PS2P-proces kan zorgen voor een efficiëntere, kostenbesparende en compliant bedrijfsvoering. Onze experts helpen jou om duurzame verbeteringen aan te brengen in jouw Source-to-Pay proces. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.