Source-to-Pay

Van strategische planning en contractonderhandeling tot operationele verwerking en betaling. Source-to-Pay omvat de gehele scope van inkoop tot betalen.

Van strategische planning en contractonderhandeling tot operationele verwerking en betaling. Source-to-Pay omvat de gehele scope van inkoop tot betalen.

Klanttestimonials

Lees wat onze klanten zeggen over onze diensten.

‘Grote dank voor jullie deskundige en professionele ondersteuning en fijne samenwerking. Met de uitrol van de inkoopmodule wordt het werkproces van onze medewerkers vereenvoudigd. Met de druk op de zorg is dit zeer helpend.’

Rianne Wennink

Directeur financiën en bedrijfsvoering

"Ik sta bekend als een behoorlijk kritisch persoon, maar na geruime tijd samengewerkt te hebben met S2P & More kan ik niets anders zeggen dat zij voor ons de juiste keuze waren.

Uiterst betrouwbaar, professioneel en kwalitatief van een hoog gehalte!"

Geert Jan Westhof

Manager Inkoopplein

‘Ik heb S2P & More ervaren als professionals die de problematiek in het S2P-proces direct herkennen, snel structuur kunnen bieden om daarna de organisatie in hun eigen tempo mee te nemen in de weg naar de ultieme S2P-oplossing.

De fijne samenwerking en het gebruik mogen maken van de deskundigheid, zorgde voor een leuk en leerzaam verandertraject in het S2P-proces.’

Wendy Gruter

Manager Inkoopplein

"Ik kan niet anders zeggen dan dat wij de samenwerking met S2P & More als fijn, prettig en leerzaam hebben ervaren. Een samenwerking met professionals die het S2P-proces kennen en beheersen. De planmatige manier van aanpak, met aandacht voor de verandering in de organisatie, heeft ervoor gezorgd dat wij in snel tempo stappen hebben kunnen maken en er nu een mooie basis ligt om als organisatie te kunnen groeien naar een optimaal werkend S2P-proces."

Petra Schaerlaeckens

Teamleider Financiële Administratie